Putro

Putro 50

Kirjoitan tätä 18.4. Suomi on poikkeustilassa.

On ollut vaikea edistää tulevaisuuteen ja työhön liittyviä asioita. Ne ovat tuntuneet pieniltä viruksen keskellä. Olen kotonani Käpylässä ja kunnossa. Asun yksin ja vuosien aikana olen myös oppinut viihtymään yksinäisyydessä. Silti kaipaan kontaktia ihmisiin, vapaata liikkumista ja pelotonta kesää.

Saimme Riku Mattilan kanssa tulevan albumin äänitykset hyvään vaiheeseen ennen kuin maailma muuttui ja sen jälkeen on ollut hiljaista ja epätodellista.

Haluan kuitenkin kertoa teille miten ajattelen tulevaisuutta koska uskon että tulevaisuus on.Teen kiertueen marraskuussa 2020. Kiertue toteutetaan konserttisaleissa ympäri Suomen. Sen nimi on Putro 50.

Soitan keikoilla myös uutta musiikkia, sitä mitä Rikun kanssa olemme työstäneet. Haluan tehdä tämän kiertueen koska ajattelen että se naulaa yhden aikakauden loppuneeksi ja myös sen takia että minulla on yksinkertaisesti ikävä teitä. Sovitamme musiikin talojen juhlallisiin puitteisiin ja aion myös kertoa teille itsestäni tavoilla jotka ovat minulle uusia. Enempää en halua paljastaa vielä.

En aio markkinoida kiertuetta tässä kohtaa juurikaan tämän enempää koska se ei tuntuisi oikealta. Toivon että olette terveitä ja että teillä on kontakti itsellenne tärkeisiin ihmisiin.

 

Samuli Putro

 

Kuusamotalon Oulankasali Lauantai 14.11.2020 klo 19.00

Yleisön sisäänpääsy klo: 18.40

Tilaisuuden kesto: n 2h

Pyörätuoliasiakkaan saattajat veloituksetta.

Paikka varattava ennakkoon Kuusamotalolta.

www.centralline.fi

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
14.11.2020 19:00
Esityspaikka
Kuusamotalo
Hinta

Kuusamotalosta ostettuna 36€

Ticketmasterista ostettuna lipun hintaan lisätään käsittelykulu